Chuck Norris-ul tabletelor – Samsung Galaxy Tab 4

Într-o eră în care facem o grămadă de chițibușuri și grozăvenii în același timp, folosindu-ne de un singur creier, este musai să putem delega nebunia mutifuncţională, folosindu-ne de un singur dispozitiv. Cam la asta-i bună tableta. Cam la asta-i bună Samsung Galaxy Tab 4.

Și așa cum avem pretenții de la bărbați: să ne pice limba pe jos când îi vedem, să rezolve radical din 88748733 în mai puțin timp decât beau o bere, să ne adore mai mult decât pe pe mama, bunica, sora și cățelușa din copilărie la un loc, să le curgă-o lacrimă pe buchetul de bujori abia cules pentru noi dar să facă knock out pe oricine care ne fluieră…ei, cam așa am vrea să fie și tableta. Bineînțeles, în termeni mai tehnici.

Și pentru că e o sarcină nițel cam dificilă, Samsung și-a luat puțin mai mult de cele 6 zile cât i-au trebuit lui Doamne-Doamne să facă lumea. Dar după trudă, transpirație și mulți vecini nemulțumiți de sunetul de bormașină, a scos o tabletă care le face pe toate. Zău. E un fel de Chuck Norris, turtit de un camion și vopsit în alb sau negru. Dar care a rămas Chuck Norris.samsung

Să le luăm pe rând:

4Dacă o prietenă ar avea o problemă de corazon, aș activa Skype instant, căci tre’ să estimez din imagini cam în ce stare e: dacă e-n etapa de negare cu o expresie tâmpito-relaxată, dacă întreaga cameră e plină de bucățele rupte de poze cu fostul sau cu șervețele înmuiate-n lacrimi, dacă nu cumva coarda cu care face exerciții atârnă acum de lustră, într-un mod ciudat.

Pe altă parte, în centrul ecranului, aș deschide deja pagina unui petshop online și i-aș cauta un cățel-înlocuitor-de-iubit.

Ultima parte a ecranului ar fi pe Facebook: scriindu-i nenorocitului că poate să-și ia la revedere de la recomandarea pe care urma să i-o fac șefului meu.

Noroc că asta e posibil cu sistemul Multi Window de la Samsung.

5De-aș urca în mașină, grăbită să ajung la o întâlnire, și apoi mi-aș da seama că toată prezentarea o aveam pe laptop, nu m-aș panica, cu Galaxy Tab 4. Căci aș avea activată opțiunea de transfer Samsung Lynk între dispozitive și nu mai ar mai fi nevoie nici să-mi trezesc prietenul-freelancer-cu-program-de-boss ca să-mi trimită fișierul urgent, nici să anulez întâlnirea, cu cea mai rușinată față de roșcată.

1Operațiunea „poza de 100 de like-uri” cu opțiunea Group Play – Se scanează una bucată poză de grup cu 3 prietene din copilărie. Se partajează poza din copilărie pe 4 tablete, câte-o mândră pe tabletă. Se cheamă fiecare participantă din poza din copilărie să-și țină tableta în care apare.

Observație: e nevoie de a 5-a tabletă ca să faci poză celor 4 fete cucuiete care-și țin tabletele cu poza din copilărie. Ptiu, după explicația asta, parcă merge și-o limonadă rece. Ia să vedem pe Galaxy Tab 4 ce terase faine sunt prin oraș!

 

3Uneori, e nevoie să-l trimiți la cumpărături urgent. Nu de alta, dar maica-sa care ajunge-n 2 ore nu mănâncă de la chinezesc. Așa că-i faci frumos lista de cumpărături în Excel, îi pui tableta-n brațe și-l trimiți la supermarket. Cu funcția Hancom Viewer, poate să țopăie la vederea unei bunăciuni ciocolate sau chiar să editeze tabelul, astfel încât să pară că tu ai inclus ciocolata-n listă, cu opțiunea Hancom Editing Tool de pe Samsung Apps.

6Seara, când nepoata rămasă-n weekend la tine te imploră să-i citești o poveste, fie te chinui nițel cu somnul și-i citești Albă că Zăpada direct pe tabletă, căci e perfectă pentru citit e-book-uri, ori îi iei direct desenul animat pe ecranul WXGA (1280 x 800) de 7 închi cu un raport de 16:10 al afişajului, și cazi pradă somnului, umilită că un copil de 6 ani rezistă mai mult că tine.

 

2Aș folosi tot Galaxy Tab 4 într-o vacanță grozavă, când în bagaj aș avea îndesate laolaltă: 14 rochii cu 14 genți, 3 tricouri pentru el, un Go Pro cu tot cu stick, trusă mini-geamantanul de machiaj pentru mine și șosetele curate pe care le-am mai găsit pentru el, căci restul erau murdare, dar aruncate pe sub pat, mingea de fotbal căci el e de părere că oriunde va găsi o echipă cu care să joace, și halba lui norocoasă, singura în care-și poate turna oricâtă bere dorește, fără să ajungă pe jos. Ei, într-un asemenea bagaj ce dă p-afară, mi-aș pune și Samsung Galaxy Tab 4, căci e portabilă și grozavă, așa cum ar trebui să fie orice tabletă: gata să salveze ziua!

 

Comments

comments

5 Comments

Leave a Reply