Lanţul trofic al cateringului

foodpandaÎntr-o tabără de social media, cineva menţiona evoluţia naturală a produselor, asemănătoare celei umane: spre exemplu, la început a fost taxi-ul pe care-l chemai cu mânuţa, în stradă sau sunând la dispecerat. Apoi, a urmat aplicaţia pe mobil, prin care puteai alege tu şoferul, tariful şi aveai posibilitatea să-l urmăreşti în timp real. Şi când credeai nu mai poate fi nimic inovat, a apărut Uber.

Cam aşa şi cu Food Panda, care se află în vârful lanţului trofic al cateringului. Adică a trecut de faza în care te duceai la restaurant şi-ţi luai la pachet, dar şi de cea în care intrai pe pagina unui singur local, ca să-ţi alegi meniul. Mai nou, nenumărate branduri de restaurante s-au întovărăşit pe Food Panda, locul unde o farfurie de noodles este la un „back” distanţă de o pizza.

Aplicaţia pe care ei o au pe mobil face totul simplu, ca şi cum i-ai spune mamei din câteva click-uri ce vrei să mănânci la prânz. Eu am folosit Food Panda că să-mi comand o ciorbă de văcuţa, în singura zi din an când am poftă. Şi aveau cea mai variată gamă pe care o pot găsi într-un singur loc. Livrarea a fost promptă iar logo-ul şi name-ingul sunt atât de simpatice că ţi-e şi mila să mai arunci apoi punga ( poate şi asta a fost o mişcare de marketing!).

foodpandaAşadar, aş avea 3 motive pentru care recomand FoodPanda:

  1. E locul unde poţi găsi absolut orice tip de mâncare iar cu ajutorul filtrelor, poţi cumpăra o porţie raw vegană sau verifica disponibilitatea magazinelor. În plus, Food Panda a „mapat” restaurantele mai multor oraşe, aşa că vei putea găsi şi restaurantele tale, oriunde ai locui. Pe scurt, site-ul are o grafică user-friendly şi e extrem de logic construit.
  2. Există filtrul reducerilor, chiar dacă nu este întotdeauna populat. A comanda zilnic la muncă poate deveni începutul falimentului. Aşa că de se anunţă reduceri în oraş, la Foodpanda le găseşti.
  3. Poţi comanda uşor din aplicaţia realizată special pentru suport mobil, fără să ai probleme de rezoluţie, viteză de reacţie a paginii sau ghioraţăială de maţ în maşină.

Şi acestea fiind spuse, am o poftă de sushi de nu vă văd!

 

 

foto: www.kristofer.ro

Comments

comments

Leave a Reply