Postări bine promovate ca Vegeta-n bucate

1005690_10200113430414211_108549564_n Ați face bine să citiți articolul ăsta cu burta plină. Cu omletă cu legume sau cu pui magic de vară. Pentru că urmează să povestim despre mâncare iar cei slabi de înger pot cădea, pe capete.vegeta-logo

Vegeta a început vânătoarea bloggerilor pentru ca-n final să pună lingura pe capul unuia și să-l presare prin canale de comunicare felurite, până când acestea se condimentează mai ceva că ciorba de găina a bunicii. Și cum am auzit că se caută în târg blogger moțat, gurmand și cu imaginație culinară de le vine și peștilor din acvariu să-și mănânce seamănul din farfurie, am zis să mă prezint și eu. Și iată-mă, fâlfâindu-mi blogul prin fața șorțurilor celor de la Vegeta, mai-mai c-om pune împreună de-o tochitură de postări.

Și de mă întrebați de ce aș vrea să mă alătur bucătarului în straie albastre și să dăm gust împreună publicității, păi hai să v-o spun p-aia dreaptă: bloggerului îi șade bine să se asocieze cu branduri mișto, ca să-i mai vadă postările și altcineva decât mumă-să. Că unde pune Vegeta mirodeniile, pune și gospodina ochiul. Și-așa, dacă aterizez în peisaj, o mai afla vreun cititor în plus de escapada mea prin țara pastelor sau de proiectul meu legat de colierul prieteniei.

Și-acum c-am mărturisit obiectivul principal pentru care îmi doresc să devin blogger oficial, hai să va spun și niște idei adiacente, că dorințele sunt și ele amestecate, ca Vegeta:

–             Am scris 3 ani pentru categoria food, la Dr. Oetker, și când e vorba de promovat d-ale gurii, ridic mâna și polonicul, cât ai zice „Mi-e foame”. Că mi-e dragă categoria și când mă apuc să scriu despre gusturi alese, nu mă mai oprește decât o farfurie de șnițele crocante de curcan cu piure și salată de varză.

–             Așa voi fi, din nou, în poziția de a pune la cale o mini-campanie și să-mi las imaginația să zburde printre canale și idei, într-o echipă al cărei unic scop comun e să mai primească un musafir la masa brandului și să-l omenească boierește cu produse și rețete de cursă lungă.

–             Poate așa ajung pe la urechile Cristinei Mazilu, pe care am avut plăcerea s-o salut la conferința Food Bloggers, și de care-mi place de la oala de pe foc până la tacâmurile alese.

–             Aș avea un partener de nădejde în demersurile mele culinare și de n-oi ieși eu bucătar iscusit din treaba asta, apoi să mi se ardă tava preferată de silicon!

–             Aș participa la acțiuni de responsabilitate socială, printre prichindei pentru care o strachină de mâncare caldă e visul unui sezon întreg de mâncare fadă și puțină, cât să umple burta și cam atâta.

Acestea fiind spuse, închei odiseea culinară printr-o ultimă proiecție mentală. De-aș fi blogger oficial Vegeta, aș avea ocazia să experimentez în bucătărie, presărând amestecul de legume și condimente peste aceste minunății:

sursa foto: http://verticalfood.tumblr.com/ & tumblr_nianhwLu3Y1rcjq6vo1_250 tumblr_nijw7vcNAv1rcjq6vo1_250 tumblr_nkx963NT7Y1rq6lflo1_250 tumblr_nkyrujfjYo1qhpzwoo1_250 tumblr_nlj34jDCwU1rq6lflo1_250 tumblr_nllegvx8PN1rq6lflo1_250  vegeta.ro

Comments

comments

2 Comments

  1. Felicitari pentru premiu! Delicios articolul tau si cu siguranta acum te citesc mai multi internauti, nu doar mama ta 🙂

Leave a Reply