Social Media Summit da ora exacta in online

Anul trecut, Social Media Summit mi-a purtat noroc. Pentru ca am aflat o gramada de idei interesante de la eveniment, care mi-au servit ca inspiratie pentru strategiile mele si-apoi am lansat un lampion cu a carui poza am castigat un premiu baban de la un brand de mancare chinezeasca.social media summit 2

Social Media Summit 2016

Anul asta, vreau sa-mi ciulesc urechile din nou la idei bune si de aceea, voi fi prezenta in data de 19 februarie la Hotel Crowne Plaza.

Daca anul trecut, Garanti Bank m-a surprins prin asocierea brandului cu identitatea romaneasca si mai precis, cu oina romaneasca, anul asta ma astept sa aud si despre alte branduri c-au ales o pozitionare ferma si relevanta si sa zic: „Asa vreau si eu sa fiu cand o sa fiu mare.”social media summit 3

Sanse mari sa aud o treaba d-asta sunt, caci din lista de speakeri se afla: Cristian Manafu, Bogdan Nitu, Catalin Tenita si Raluca Duta. Iar eu o iubesc pe Raluca Duta. Va rog, nu-i spuneti asta prietenului meu. Nici ei.

Cum arata programul la Social Media Summit

  1. Ai timp pana la ora 10 sa te inregistrezi. Si sa bei o cafea. Cu noi.
  2. De la 10 pana la 12, sesiunea se concentreaza pe trenduri online.
  3. De la 12.30 pana la 14, se insira cele mai reusite exemple de campanii social media din Romania.
  4. Dupa o pauza de cafea, de la 14.30 la 16, apar informatii din culise despre 3 campanii de succes, cu detalii direct de la sursa.

Bonus: ocazia de a socializa cu oamenii de comunicare de la Biz, Staropramen, KFC, Eisberg, Renault si multi altii.

social media summit 4De ce ar trebui sa vii la Social Media Summit?

(…in caz ce nu te-ai prins pana acum):

  • Pentru ca nu le poti gandi pe toate, nu esti un mutant. Si nici macar un unicorn. Mai „imprumuta” idei si de la altii, potrivite pentru brandul tau.
  • Pentru ca ai nevoie de parteneri in comunicare iar aici ii gasesti, fie ca e vorba de agentii sau bloggeri.
  • Pentru ca ai nevoie de un refresh, de-un scurt stand by de la gandurile tale. Un fel de TED Talk, doar ca mai focusat pe business si prezentat de o super femeie.

Ne vedem pe 19, la Crowne Plaza?

Ok. Daca inca nu te-am convins sa te inscrii aici, atunci mai arunca o privire si pe blogurile Malaezu.ro si AncaDuma.ro.

 

Comments

comments

2 Comments

Leave a Reply